Rolf Carlsson

Rolf Carlsson

VD Haeger & Carlsson,

VD / Partner

 

Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm

 

Har mer än 20 års erfarenhet av ledande nordiska befattningar inom Life Science företag, bland annat som marknadschef och VD.

 

För Rolf är utveckling en drivkraft som omfattar både individ och organisation.

 

Certifierad i flera testverktyg.

+ 46 (0)70 – 316 12 68

rolf@haegercarlsson.com

LinkedIn

Gunilla Haeger

Gunilla Haeger

Grundare Haeger & Carlsson,

Grundare / Rekryteringskonsult

 

Grundade företaget Haeger&Partner 1997.

 

Har mångårig erfarenhet som rekryteringskonsult inom Life Science i Norden.

 

Tidigare arbetat inom health care sektorn med försäljning, marknadsföring, information och kliniskt arbete.

 

Som en röd tråd genom arbetslivet har Gunilla haft som målsättning att alltid sätta individen i fokus: gruppens sammansättning, vem passar ihop med vem och varför.

+46 (0)70 – 461 93 87

gunilla@haegercarlsson.com

LinkedIn

Anna Wikman

Anna Wikman

Rekryteringskonsult

 

Anna är leg. Sjuksköterska och har de senaste 20 åren arbetat inom Läkemedelsindustrin och Med Tech, där hon bl a varit KAM/Produktspecialist/Läkemedelskonsulent.

 

”Att arbeta med rekrytering ger mig möjlighet att fortsätta ha kontakt med Life Science, men utifrån ett helt nytt perspektiv. Jag ser det som en förmån att kunna ge andra möjligheten att finna sin nya plats och få utvecklas i en ny miljö”.

Katarina Thimmig

Katarina Thimmig

Rekryteringskonsult

 

Katarina är utbildad Personalvetare vid Uppsala universitet och har flera års erfarenhet inom rekrytering. Katarina har tidigare rekryterat både konsultlösningar och fasta rekryteringar inom marknad och ekonomi.
”Jag utmanas av att hitta rätt kandidat till rätt arbetsplats och roll, samt chansen man som rekryterare får att alltid träffa nya intressanta människor och företag i en spännande bransch. ”

Frida Tone

Frida Tone

Rekryteringskonsult

 

Frida är utbildad sjuksköterska och beteendevetare. Hon har sin bakgrund från akutsjukvården och har sedan ett antal år rekryterat inom Life Science.

 

”Att gå från att ha arbeta kliniskt till att arbeta med rekrytering inom Life Science har givit mig otroligt mycket kunskap och skapat ett genuint intresse för människan och branschen. Det är otroligt givande att få möjlighet att möta så många professionella, drivna och välutbildade individer och dessutom få möjlighet att hjälpa dem att hitta rätt jobb. Individerna i den här branschen inspirerar mig!”

Fredrik Lundin

Fredrik Lundin

Assessment ansvarig

 

M.Sc. Organisationspsykologi

 

Fredrik har lång erfarenhet från Life-science, bl.a. som personaldirektör i Johnson & Johnson och Pfizer, och god förståelse för de krav som finns i olika verksamheter och arbetsroller.

 

Fredrik Lundin har Master of Science (MSc.) i Organizational Psychology, samt Fil kand (BSc.) i beteendevetenskap, Uppsala Universitet. Fredrik har arbetat tillsammans med Haeger & Carlsson sedan 2015 och med personbedömningar sedan 1995.

 

Fredrik är licensierade användare av Assessios ASCEND och Hogans samt av Ravens matriser, BKT och BasiQ.

+46 (0)70 – 626 01 01

fredrik@haegercarlsson.com

LinkedIn

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.