Vi som arbetar på Haeger & Carlsson

Rolf Carlsson

CEO / Partner

 

Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm

 

Har mer än 20 års erfarenhet av ledande nordiska befattningar inom Life Science företag, bland annat som marknadschef och VD.

 

För Rolf är utveckling en drivkraft som omfattar både individ och organisation.

 

Utöver det är Rolf även certifierad i flera testverktyg.

+ 46 (0)70 – 316 12 68

rolf@haegercarlsson.com

LinkedIn

Cilla Gylfe

Partner / Head of Interim

 

Cilla har sedan 1998 arbetat i läkemedelsindustrin och drygt 20 år tillbaka verkat i olika ledande befattningar. De senaste åren har Cilla arbetat inom rekryterings- och konsultbranschen gällande såväl roller inom försäljning och marknadsföring, som medicinska och regulatoriska roller.

Gunilla Haeger

Founder / Senior Recruitment Consultant

 

Gunilla grundade företaget Haeger & Carlsson (tidigare Haeger & Partner) 1997.

 

Har mångårig erfarenhet som rekryteringskonsult inom Life Science i Norden.

 

Tidigare arbetat inom health care sektorn med försäljning, marknadsföring, information och kliniskt arbete.

 

Som en röd tråd genom arbetslivet har Gunilla haft som målsättning att alltid sätta individen i fokus: gruppens sammansättning, vem passar ihop med vem och varför.

+46 (0)70 – 461 93 87

gunilla@haegercarlsson.com

LinkedIn

Håkan Petersson

Senior Recruitment Consultant

 

Håkan har mer än 20 års erfarenhet av ledning, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling på internationell nivå inom Life Science industrin.

 

De senaste 5 åren har han arbetat som VD på medicinteknikbolaget Alteco Medical AB, med säte i Lund. Håkan har ett brett internationellt kontaktnät inom Life Science.

+46 (0)70 – 632 00 43

hakan@haegercarlsson.com

LinkedIn

Anna Wikman

Partner / Recruitment Manager

 

Anna är leg. Sjuksköterska och har de senaste 20 åren arbetat inom Läkemedelsindustrin och Med Tech, där hon bl a varit KAM/Produktspecialist/Läkemedelskonsulent.

 

”Att arbeta med rekrytering ger mig möjlighet att fortsätta ha kontakt med Life Science, men utifrån ett helt nytt perspektiv. Jag ser det som en förmån att kunna ge andra möjligheten att finna sin nya plats och få utvecklas i en ny miljö”.

Anna Emterling

Recruitment Consultant

 

Anna har en magisterexamen i medicinsk biologi och mer än 15 år erfarenhet i Life Science-branschen. Hon har haft ett flertal olika kommersiella roller såsom klinisk säljspecialist, inside sales manager och key account manager med fokus på medicinsk forskning och utveckling, medicinsk diagnostik samt läkemedelsutveckling.

 

”Att få bidra till individers och organisationers utveckling och förbättring är en stark drivkraft för mig. Jag värdesätter att få hjälpa människor att utvecklas och hitta nya möjligheter och riktningar i karriären.”

+46 (0)76 – 313 01 37

anna.e@haegercarlsson.com

LinkedIn

Sara Carlsson

Recruitment Assistant

 

Sara är spindeln i nätet som hjälper till med allt från det administrativa till research och marknadsföring. Hon har tidigare erfarenheter inom försäljning och serviceyrket.

+46 (0)76 – 311 17 96

sara@haegercarlsson.com

LinkedIn

Fredrik Lundin

Fredrik Lundin

Head of Assessments

 

M.Sc. Organisationspsykologi

 

Fredrik har lång erfarenhet från Life-science, bl.a. som personaldirektör i Johnson & Johnson och Pfizer, och god förståelse för de krav som finns i olika verksamheter och arbetsroller.

 

Fredrik Lundin har Master of Science (MSc.) i Organizational Psychology, samt Fil kand (BSc.) i beteendevetenskap, Uppsala Universitet. Sedan 2015 har Fredrik arbetat tillsammans med Haeger & Carlsson och med personbedömningar sedan 1995.

 

Fredrik är licensierade användare av Assessios ASCEND och Hogans samt av Ravens matriser, BKT och BasiQ.

+46 (0)70 – 626 01 01

fredrik@haegercarlsson.com

LinkedIn

Gabrielle Wreile

Marketing Coordinator

 

Gabrielle har bred erfarenhet inom marknadsföring, digitalisering och PR samt en kandidatexamen inom media och kommunikationsvetenskap.

 

Hon gillar utmaningar och prövar nya strategier och tekniker för att kontinuerligt förbättra och föra företaget framåt inom den digitala världen.

+46 (0)73 – 514 38 62

gabbi@haegercarlsson.com

LinkedIn

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.