Pröva på en ny kompetens i sommar med interim

 

Äntligen närmar sig sommaren vilket betyder en välbehövlig ledighet för många. Vill ni då pröva på en ny kompetens som ni inte har haft möjlighet till tidigare, eller stärka upp teamet under sommaren? Då kan en konsult vara perfekt för dig.

 

Många företag har för tillfället anställningsstopp eller vågar inte rekrytera under de särskilda omständigheter som vi lever i just nu. Genom att hyra in bemanning via interim under en tidsbegränsad period har ni chansen att pröva en ny specialistkompetens. Kanske kan till och med sommaren vara en optimal tid för er att testa på den nya rollen.

 

Specialmatchning till just ditt företag

Vi på Haeger & Carlsson har en lång och gedigen erfarenhet av interim inom Life Science. Innan varje uppdrag gör vi alltid en specialmatchning och kan på så vis finna just den specialkompetens som ni efterfrågar.

 

Genom interim vi tar fullt personalansvar

När du anlitar oss för att hitta rätt kompetens så kan du känna dig trygg med att vi även sköter personalansvaret. Allt från det administrativa till coachning och utbetalning av löner. För oss är det även en självklarhet att konsulter ska ha samma förmåner som vanliga anställda. Därför erbjuder vi alltid friskvårdsbidrag samt tjänstepension, något som är mycket uppskattat både av våra kunder och konsulter.

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.