Helena-och-Rolf

Ny vd kliver in på Haeger & Carlsson

Ny vd kliver in på Haeger & Carlsson

November är här. Och för mig innebär det att det äntligen är dags att lämna inskolningsfasen och på riktigt ge mig i kast med att fylla Rolfs skor. Det skiljer förvisso några storlekar men det reder sig nog. Rolf och hela det erfarna teamet på Haeger & Carlsson som ni är vana att jobba med är kvar, och det är jag fantastiskt glad och tacksam för.

Ibland känner man bara att man klickar med människor. För mig var det så när Rolf tidigt i våras frågade ”Hörrudu, ska inte du ta och bli vd för oss istället?”. Jag minns att jag fick sätta mig ner för att det både var så överraskande och kändes så rätt på samma gång. Därefter följde, som sig bör, naturligtvis en grundlig process där jag blev testad på längden och tvären och vi från båda håll tog oss tid att på djupet diskutera hur vi ser på framtidsplaner och ledarskapsfilosofier. Och fortsatt var känslan; det här är så rätt! Våra tankar om nutid och framtid är i synk. Och vår omsorg om H&C:s dåtid är lika stark hos oss alla. Det bolag jag nu kliver in i som vd och partner har en fantastisk historia som borde få en helt egen spalt i detta nyhetsbrev längre fram.

Det finns mycket jag skulle vilja förmedla till er, både befintliga och potentiella kunder, en dag som denna. Det viktigaste är att jag är väl medveten om hur uppskattat vårt team här på H&C är bland er. Det är något jag avser att vårda och värna. Min ankomst till H&C är ett sätt att sätta ännu mer kraft bakom den fantastiska expansion som bolaget redan gör. Och att ihop med ordförande Rolf och övriga partners göra vårt för att få Norden att fungera som en arbetsmarknad inom life science. Redan idag jobbar vi med rekrytering och interim på uppdrag av bolag i hela Norden, med en ännu bredare sök-krets för kandidater.

Från mina tidigare roller är jag van att ha en nära kontakt med alla kunder och jag sätter en ära i att vara tillgänglig, för både kandidater och uppdragsgivare. Jag ser fram emot att ha många goda samtal framöver och att förhoppningsvis kunna ge er samma känsla av ‘det här är så rätt’ som jag känner hos Haeger & Carlsson!

Helena Strigård
Vd och partner

No Comments

Post A Comment

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.