Executive Search in Life Science

 

Behovet av högkvalificerade ledare som driver företaget framåt är en framgångsfaktor för varje organisation. Dessutom ställs kravet på specifik yrkeserfarenhet, hög integritet och utmärkt kommunikationsförmåga. Som Executive Search företag specialiserat inom Life Science, erbjuder Haeger & Carlsson mångårig erfarenhet med att finna exceptionella kandidater till styrelse-och ledarpositioner. För att inte nämna våra långsiktiga och hållbara rekryteringar, där vi ser till att finna den perfekta matchningen mellan kandidaten och företaget. Det bidrar till en hållbar affärsframgång för våra uppdragsgivare.

Vår expertis inom Executive Search

 

Vi som arbetar på Haeger & Carlsson har mångårig erfarenhet av att rekrytera ledare och styrelseledamöter till både publika och privata bolag inom Pharma, Biotech och Medtech i hela Norden. Som ett resultat av våra Executive Search processer hjälper vi kunder att anställa de mest kompetenta ledare som har bäst förutsättningar för att nå och överträffa deras uppsatta mål.

 

Dessutom urskiljer vi oss även från andra rekryteringsbolag då vi själva har spetskompetens inom Life Science då vi har arbetat i ledande positioner såsom VD och styrelseledamöter inom både Pharma, Biotech och Medtech. Därför förstår vi vilka utmaningar och möjligheter våra uppdragsgivare står inför och vad som krävs för att lyckas i varje specifik befattning. Under de mer än 20 år som vi har varit verksamma har vi etablerat ett omfattande och gediget nätverk. Därmed når vi på så vis fler relevanta och kompetenta kandidater.

”Vi har verkligen uppskattat att jobba med Haeger & Carlsson. Framför allt har ni visat ett stort engagemang och satt er in i företaget, vem vi är, vad vi står för och vad vi söker. Ni jobbar självständigt och kunnigt och blir därför en stor avlastning och en god rådgivare för oss. Därmed har ni i knepiga situationer insiktsfulla resonemang och delar generöst med er av er erfarenhet. Givetvis ger ni er inte förrän den rätta kandidaten är hittad.”

 

– Camilla Huse Bondesson, Styrelseordförande, Immuneed samt styrelseledamot i ett flertal Life Science bolag

Våra senaste Life Science Executive Search rekryteringar:

CEO/VD

Biotech/CDO Stockholm

publikt forskande bolag inom onkologi/immunonkologi

CEO/VD

Medtech Danmark/Tyskland

Publikt forskande bolag med globala ambitioner

CEO/VD

Pharmabolag Oslo

publikt forskande bolag inom immunonkolog

CEO/VD

CRO Uppsala

Tjänsteföretag inom immunologi

Nordic Country Manager

Affiliate USA

baserat Biotechbolag

Styrelserekrytering

Immunonkologiskt noterat bolag

Intresserad av Executive Search?

Vill du veta mer om våra Executive Search processer? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Rolf Carlsson, CEO

rolf@haegercarlsson.com
+46 (0)70 – 316 12 68

 

Håkan Petersson, Senior Recruitment Consultant 

hakan@haegercarlsson.com
+46 (0)70 – 632 00 43

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.