executive search

Executive Search in Life Science

 

Behovet av högkvalificerade ledare som driver företaget framåt är en framgångsfaktor för varje organisation. Dessutom ställs kravet på specifik yrkeserfarenhet, hög integritet och utmärkt kommunikationsförmåga. Som Executive Search företag specialiserat inom Life Science, erbjuder Haeger & Carlsson mångårig erfarenhet med att finna exceptionella kandidater till styrelse-och ledarpositioner. Vi gör långsiktiga och hållbara rekryteringar, där vi ser till att finna den perfekta matchningen mellan kandidaten och företaget. Det bidrar till en hållbar affärsframgång för våra uppdragsgivare.

Vår expertis

 

Vi som arbetar på Haeger & Carlsson har mångårig erfarenhet av att rekrytera ledare och styrelseledamöter till både publika och privata bolag inom Pharma, Biotech och Medtech i hela Norden. Genom våra Executive Search processer hjälper vi kunder att anställa de mest kompetenta ledare som har bäst förutsättningar för att nå och överträffa deras uppsatta mål.

 

Något som även urskiljer oss från andra rekryteringsbolag är att vi själva har spetskompetens inom Life Science då vi har arbetat i ledande positioner såsom VD och styrelseledamöter inom både Pharma, Biotech och Medtech. Därför förstår vi vilka utmaningar och möjligheter våra uppdragsgivare står inför och vad som krävs för att lyckas i varje specifik befattning. Under de mer än 20 år som vi har varit verksamma har vi etablerat ett omfattande och gediget nätverk. Vi når på så vis fler relevanta och kompetenta kandidater.

”Vi har verkligen uppskattat att jobba med Haeger & Carlsson. Ni har visat ett stort engagemang och satt er in i företaget, vem vi är, vad vi står för och vad vi söker. Ni jobbar självständigt och kunnigt och blir därför en stor avlastning och en god rådgivare för oss. I knepiga situationer för ni insiktsfulla resonemang och delar generöst med er av er erfarenhet. Givetvis ger ni er inte förrän den rätta kandidaten är hittad.”

 

– Camilla Huse Bondesson, Styrelseordförande, Immuneed samt styrelseledamot i ett flertal Life Science bolag

Vår Executive Search process

 

Gemensamt för alla våra uppdragsgivare är att de inte bara letar efter högkompetenta medarbetare utan även personer som passar in både i kulturen och i den givna situationen. Med vår unika kompetensbaserade rekryteringsprocess finner vi rätt kandidater till just ert företag.

 

I vår executive search process strävar vi alltid efter att genomföra en långsiktig och hållbar rekrytering. Vi sätter oss in i er bolagsstruktur och företagskultur samt vilka krav och förväntningar ni har på befattningen. På så sätt kan vi presentera den ideala kandidaten till er. Vi genomför även assessments, bakgrundskontroller samt referenstagning på slutkandidaten. Vårt samarbete upphör inte efter kontraktsskrivning med kandidat utan vi utvärderar resultatet kontinuerligt tillsammans med er.

Våra senaste Life Science Executive Search rekryteringar

CEO/VD

Biotech/CDO Stockholm

publikt forskande bolag inom onkologi/immunonkologi

Styrelserekrytering

Immunonkologiskt noterat bolag

CEO/VD

Pharmabolag Oslo

publikt forskande bolag inom immunonkologi

Nordic Country Manager

Affiliate USA

baserat Biotechbolag

CEO/VD

CRO Uppsala

Tjänsteföretag inom immunologi

CEO/VD

Medtech Danmark/Tyskland

Publikt forskande bolag med globala ambitioner

Intresserad av Executive Search?

Vill du veta mer om våra Executive Search processer? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Rolf Carlsson, CEO / Partner

rolf@haegercarlsson.com
+46 (0)70 – 316 12 68

 

Håkan Petersson, Partner/ Senior Recruitment Consultant 

hakan@haegercarlsson.com
+46 (0)70 – 632 00 43

q

Aktuella uppdrag

Haeger & Carlsson är ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Här kan du se alla av våra aktuella uppdrag som vi har just nu.

Haeger & Carlsson

Våra medarbetare

Vi har spetskompetens då vi själva arbetat i ledande positioner inom Life Science och förstår de utmaningar som ledare möter i vardagen.

rawpixel-256641-unsplash copy 2

Interim

Vill ni pröva på en ny kompetens eller stärka upp teamet under en tillfällig period? Då kan våra interimslösningar vara perfekt för er.

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.