3 snabba frågor med Cilla

 

Cilla Gylfe

Snart har Cilla Gylfe, Partner & Senior Recruitment Consultant, arbetat sina första 6 månader hos oss på Haeger & Carlsson och vi är så glada över att ha henne på plats! Vi passade på att ställa några frågor till henne om den första tiden hos oss och hur hon upplever branschen.

 

Hur har din första tid hos Haeger & Carlsson varit?

Det har varit en härlig, intensiv start med ett varmt välkomnande av alla nya kollegor. Dessutom har vi haft en riktigt bra start på året med många spännande rekryterings- och interimsuppdrag att ta tag i. Och så har vi redan slutfört flera av uppdragen och lyckats leverera kvalificerade kandidater. Då Haeger & Carlsson arbetar efter tydliga processer har det underlättat för mig att komma in i företagets professionella tillvägagångssätt.

 

Hur upplever du vår rekryteringsprocess?

Rekryteringsprocessen hos Haeger & Carlsson är väl genomarbetad. Där det märks att det finns en lång och gedigen erfarenhet av att finna rätt kandidater och kompetenser till uppdragsgivarna. Vi lägger ned en ansenlig mängd tid för att bearbeta marknaden och med flera olika angreppssätt. I syfte att finna de av uppdragsgivare efterfrågade kompetenser och personlighet. För att inte nämna teamet på Haeger & Carlsson, där alla är starkt dedikerade och håller ett högt engagemang genom hela processen. Jag förstår nu varför Haeger & Carlsson gör lyckade rekryteringar och är ett av de mest anlitade rekryteringsföretagen i Norden inom Life Science.

 

Slutligen, hur ser du på branschen de kommande 3 åren?

Självklart tror jag på rekryterings- och interimsbranschen och att vår spetskompetens för att finna rätt kandidater kommer vara fortsatt högt värderad. Att rekrytera en medarbetare är en av de viktigaste investeringar ett företag kan göra. Det kräver tid, kunskap och ett betydande nätverk för att lyckas. Slutligen har Haeger & Carlsson sedan 1997 byggt upp denna kunskap samt nätverk och relationer med kandidater och uppdragsgivare. Och vi kommer fortsätta bygga på vårt nätverk så det alltid hålls uppdaterat, avslutar Cilla Gylfe.

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.