3 snabba frågor till Anna Emterling

 

Anna Emterling, Recruitment consultant, har nu arbetat snart ett halvår hos oss och vi är väldigt glada över att ha henne med i teamet! Vi frågade Anna hur hon upplever den första tiden och vad hon har för tips till de som letar efter nya utmaningar i karriären.

 

Hur har din första tid hos Haeger & Carlsson varit?

Det har varit fem fantastiskt roliga månader och jag har lärt mig enormt mycket. Vi är ett riktigt härligt gäng och jag har känt mig så välkommen och behövd från första dagen. Vi har många rekryterings- och interimsuppdrag på gång hela tiden och påbörjar och slutför uppdrag i ett högt tempo. Det är därför extra värdefullt att samarbetet hos oss är på topp, vilket både våra uppdragsgivare, kandidater och vi själva har stor nytta av. Detta upplever jag som själva kärnan till våra effektiva och lyckade rekryteringar. Jag är också imponerad av vårt fina nätverk av kvalificerade kandidater och uppdragsgivare. Det har varit spännande att få börja lära känna dem och även introducera och bygga vidare på mitt eget nätverk.

 

Hur upplever du vår rekryteringsprocess?

Haeger & Carlssons rekryteringsprocess är välstrukturerad och tydlig. Jag upplever att varje steg har ett ändamålsenligt syfte och tillför mervärde för både kandidat och uppdragsgivare. En rekryteringsprocess är ju en investering i tid för både uppdragsgivare, kandidat och oss. Det är därför oerhört viktigt att disponera denna tid väl och att arbeta professionellt i alla steg. Alla på företaget värnar varmt om att hålla en genomgående hög kvalitet genom hela processen, det bidrar också starkt till våra lyckade rekryteringar.

 

Slutligen, har du några tips som du skulle vilja ge om man är öppen för nya utmaningar i sin karriär?

Jag rekommenderar att man registrerar sig på Haeger & Carlssons hemsida. Då ingår man i vår matchningsprocess och synliggör sig själv på ett effektivt sätt. Här vill jag också lyfta vikten av att ha ett väldisponerat och komplett CV som tydligt sammanfattar både erfarenhet och kompetens. Följ oss också gärna på LinkedIn för att regelbundet ta del av våra nya spännande uppdrag. På både Haeger & Carlssons hemsida och LinkedIn delar vi värdefull erfarenhet och kunskap som vi förvärvat under åren som ett av Nordens mest anlitade rekryteringsbolag inom Life Science.

Haeger & Partner har bytt namn,

vi heter numera Haeger & Carlsson | Executive search and Interim

 

 

Haeger & Carlsson är ett ledande rekryteringsföretag i Norden inom Life Science.